Торт Банановий

Інгрідієнти:

Для коржів:
5 яєць
200 гр цукру
300 гр майонезу
1 банка згущеного молока
1 пакетик розпушувача


Для крему:
150 грн масла
0,5 банки згущеного молока
3 банана


Приготування:
1. Збити яйця з цукром до зустої піни
2. Додати майонез,згущене молоко, муку і розпушувач
3. Збити все міксером
4. При температурі 170 градусів спекти 3-4 коржі,випікати коржі 15 хв
5.  Поки коржі вистигають приготувати крем,для цього змішуємо масло зі згщеним молоко, додоєм сюди мілко нарізані банани,перемішуємо
6. Коржі,бока та верх торту змазуєм кремом
7. Торт зверху можна прикрати кусочка банана і кокосовою стружкою
8. Дати постояти в холодильнику 2-3 години

Смачного!