Тарт з малиновим желе

Інгредієнти:

Тісто:(Цієї кількості тесту вистачає на два тарта, зайве можна заморозити)
● 250 г борошна
● 150 г масла
● 80 г цукру
● 3 г солі
● 30 г меленого мигдалю
● 1 яйце

Крем:
● 3 жовтки
● 25 г води
● 50 г цукру
● сік половини лимона
● цедра одного лимона
● 15 г желатину
● 300 г жирних вершків (від 30%)

Желе:(Розділити на дві порції: для внутрішнього шару і для глазурі)
● 500 г малини / полуниці
● сік половини лимона
● 80 г цукру
● желатин
● 250 г малини для прикраси

Приготування:
1. Тісто:Змішати борошно, мигдалевe борошно, сіль і цукор. Масло нарізати невеликими шматочками. Додати масло в борошняну суміш і подрібнити в крихту блендером або руками. Додати яйце, швидко замісити. Чи не вимішувати занадто ретельно! Потім, відокремлюючи від тесту шматки, прокатувати їх долонею по столу - так, що тісто затискається і протискується між вашою долонею і стільницею. Так шматочки масла рівномірно розподіляться по тесту (підсумкове тісто має бути однорідним). Зібрати тісто в кулю, злегка розкачати між двома аркушами паперу для випічки, прибрати в холодильник на годину.Через годину дістати тісто, розкачати його, викласти у форму і відправити ще на 10 хвилин у холодильник. Нагріти духовку до 170 градусів. Дістати форму з тестом, вистелити її папером для випічки і насипати туди важки для випічки (або квасоля, або рис). Випікати 15 хвилин, прибрати вантаж і папір, випікати ще хвилин 5-10 або поки тісто не буде виглядати сухим. Дістати форму з основою і остудити.2. Крем:Замочити желатин в холодній воді на 10 хвилин.Збити жовтки. Зварити сироп з цукру, води, лимонного соку і цедри. Повільно влити сироп в жовтки, продовжуючи збивати. Збивати до пишності й посветления.Нагріти 50 г вершків, розчинити в них желатин. Збити інші вершки, змішати з яєчною масою. Додати вершки з желатином, розмішати. Вилити у форму діаметром 20 см, вистеленную плівкою, прибрати в морозилку до застигання.3. Желе:Ягоди пюрировать в блендері. Змішати з 80 г цукру, нагріти до 45-50С. Решта 40 г цукру змішати з пектином, додати в пюре. Довести до кипіння, варити 2 хвилини. Остудити, половину залити в корж і прибрати в морозилку до застигання, другу половину припасти для глазурі.4. Складання:Нагріти глазур до 35 градусів. Вийняти застиглий крем з форми, полити глазур'ю. Покласти в центр кошики з желе, по краях прикрасити малиною.